IN DE VERKOOP

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT

Vraagprijs
€ 435.000 k.k.

Tubadreef 7
3845 CZ Harderwijk

Al met al een hoop ruimte.

Een ruime, goed onderhouden eengezinswoning (2006), onder GIW garantie gebouwd, met garage en onderhoudsvriendelijke tuin aan het water.

Woning impressies


 

Omschrijving


Een ruime, goed onderhouden eengezinswoning (2006), onder GIW garantie gebouwd, met garage en onderhoudsvriendelijke tuin aan het water.

 • Woonoppervlakte              
  132 m² exclusief zolder
 • Zolder effectief                    
  14 m² volgens NEN norm 2580 ( inpandige berging)
 • Totale oppervlakte zolder    
  60 m²
 • Garage                                    
  17 m² overige inpandige berging

De woonkamer is tuingericht en heeft een prettige lichtinval. Ook de hobby/kantoor ruimte  ligt aan de tuinzijde.

De moderne open keuken aan de voorzijde van het huis is van alle gemakken voorzien.

De woning heeft naast een badkamer met toilet op de 1e verdieping  nog 3 slaapkamers en een zolder.


Indeling

Beganegrond:

Entree, ruime hal met toilet, meterkast (9 groepen), glasvezel en internet aansluiting en een technische ruimte met zonneboiler en CV- installatie. Trapopgang naar verdieping. Woonkamer met toegang naar tuin en terras aan het water. Onder de trap nog een z.g. trapkast. Wordt nu gebruikt als voorraad ruimte. Aparte kantoor/hobby ruimte met toegang tot tuin en garage. De garage heeft een oppervlakte van 17 m².

De moderne open keuken aan de voorzijde van de woning met diverse inbouwapparatuur o.a. 5 pits gaskookplaat w.o. één wokbrander, koel/vriescombinatie (Etna), Bosch solo oven,  Bosch vaatwasser (2014), veel opbergruimte, mechanische afzuiging en afzuigkap . Mooie aangelegde tuin met terras aan het water.

1e Verdieping:

Op de verdieping een zeer ruime overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk ongeveer
16 m², 12 m² en 10 m². Een moderne badkamer met ligbad, douche cabine, 2e toilet, wastafel en voldoende bergruimte.

Verder nog een ruime waskamer voor wasmachine, droger, e.a.

2e Verdieping:

Op deze verdieping is er een zolder . Toegang middels vlizotrap.

De totale vloeroppervlakte van de zolder is 60 m². Als hier een dakkapel geplaatst wordt dan is er een grote 4e slaapkamer mogelijk.

Bijzonderheden 

 • Energie label A
 • Zonneboiler t.b.v. warm water.
 • Overal dubbel glas HR++
 • Goed onderhouden huis. Zowel binnen als buiten o. schilderwerk.
 • Intergas CV ketel (2006) . Eigendom en regelmatig onderhouden.
 • Praktische mooi aangelegde en onderhoudsarme tuin en terras aan het water.
 • Garage met elektriciteit en waterpunt. Geschikt om met slang zowel de voor- als achter tuin te bereiken.
 • Meterkast 9 groepen, glasvezel en internet aansluiting.
 • Glasvezel netwerk.
 • Gelegen aan rustig woonerf
 • Parkeren op eigen terrein voor twee auto’s en verder voldoende parkeergelegenheid.
 • Op 1e verdieping technische ruimte met aansluiting wasmachine en droger
 • Nabij uitvalswegen
 • Winkelcentrum Drielanden op 850 meter.
 • Diverse basisscholen op loopafstand.
 • Strand Horst op 5 km afstand.
 • Aanvaarding in overleg.

Ligging, wijk en voorzieningen
De Tubadreef is gelegen in de wijk Muziekland III aan een rustig hofje en omgeven door groen en dichtbij het nieuwe recreatiegebied het Crescentpark (zie foto).

Vlakbij zijn tal van voorzieningen waaronder het wijkwinkelcentrum  Drielanden,
diverse kinderdagverblijven, scholen,kerken en sportverenigingen.
Al met al een prima plek om te wonen en recreëren.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen

De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer prima. De snelweg 

A 28  ligt als het ware om de hoek. Parkeervoorzieningen in de straat gratis en voldoende. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Harderwijk en op loopafstand van winkelcentrum  Drielanden (850 m).

Kadastrale aanduiding
Gemeente Harderwijk, sectie I, Perceel 5971

Belangrijk

Let op, hieronder staat belangrijke informatie die van toepassing is op deze brochure of meer in het algemeen. Deze informatie is nuttig en wij raden u aan het te lezen.

Algemene informatie

Onderzoeksplicht koper

Deze vrijblijvende aanbieding beoogt géén uitputtende lijst te geven met betrekking tot de mogelijk aanwezige kenmerken of gebreken van de woning. De vermelde informatie is verkregen van opdrachtgever en uit eigen waarnemingen ter plaatse en heeft als bedoeling om de koper zo volledig te informeren.

Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust op de koper van een woning een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of het object de eigenschappen zal bezitten om te voldoen voor het gebruik dat hij van de woning zal maken. Het verdient dan ook aanbeveling om (een) ter zake deskundige(n) (makelaar, bouwkundige, etc.) in te schakelen. Indien koper besluit om niet tot inschakeling van een deskundige over te gaan, komen eventuele gevolgen hiervan volledig voor zijn rekening.

Onderhoud

Indien in de projectinformatie de onderhoudstoestand is beschreven behelst, deze slechts een globale omschrijving van de woning. De informatie berust deels op door derden aan ons verstrekte gegevens. Hoewel wij deze informatie met de grootst mogelijke zorg hebben verwerkt, aanvaarden wij ten aanzien van de juistheid ervan géén enkele aansprakelijkheid. Indien u twijfelt aan de bouwkundige staat van een woning, dan adviseren wij u een bouwkundige in te schakelen.

Plattegrond(en)

Een plattegrond is vrijwel nooit gelijk aan de werkelijke situatie. Dit kan onder meer het gevolg zijn van bewerking op de computer of uitgevoerde bouwkundige wijzigingen. Plattegronden en andere tekeningen die mogelijk van deze projectinformatie deel uitmaken, dienen uitsluitend ter indicatie van de indeling en de oppervlakten.

Koopakte

De koopakte wordt opgesteld door verkoper op basis het model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Financieringsvoorbehoud

Indien in de koopovereenkomst een financieringsvoorbehoud wordt opgenomen, dan kan deze worden ingeroepen, tenzij anders overeengekomen, tot vier weken na datum van het eerst tot stand komen van de overeenkomst. Indien u vragen heeft over de financiering van de aankoop van een woning beantwoorden wij deze graag.

Bankgarantie of waarborgsom

De koper dient altijd een bankgarantie of waarborgsom te stellen. Deze bedraagt altijd 10% van de koopsom en moet binnen vijf werkdagen na het verloop van het financieringsvoorbehoud in het bezit zijn gesteld van de in de koopovereenkomst genoemde notaris.

Vrijblijvende aanbieding

Hoewel deze projectinformatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan het zijn dat er fouten zijn gemaakt, waardoor de informatie onjuist of onvolledig is. Voor de aanwezigheid van fouten of onvolkomenheden aanvaarden aanbieder en/of ons kantoor en/of onze opdrachtgever géén enkele aansprakelijkheid. Indien u een fout of onvolkomenheid in deze brochure aantreft verzoeken wij u dat ons te melden, zodat deze kan worden verbeterd. Wij behoudens ons het recht voor om deze projectinformatie op ieder moment en zonder opgaaf van redenen te wijzigen.

Alle verstrekte informatie dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze projectinformatie is geheel vrijblijvend, tenzij schriftelijk anders aangegeven. Een koopovereenkomst komt pas dan tot stand indien de verkoper een door koper gedaan koopvoorstel heeft geaccepteerd. Door het doen van een bod gelijk aan de vraagprijs ontstaat dus géén koopovereenkomst.

Koop onroerende zaken en aanneming van werk

Op grond van het Burgerlijk Wetboek Boek 7 artikel 2 kan de koopovereenkomst van een woning of appartement nog slechts schriftelijk worden aangegaan. Een door beide partijen getekende koopovereenkomst of afschrift hiervan moet aan de koper ter hand worden gesteld. De koper heeft dan vanaf de dag er op volgend 0.00 uur, 3 werkdagen het recht de koop te ontbinden. In het weekend of op feestdagen wordt er anders geteld.

Daarnaast heeft de koper het recht de (voorlopige -) koopovereenkomst in te (laten) schrijven in de openbare registers. Gedurende de bedenktijd kan dit slechts wanneer de akte is opgesteld en mede ondertekend door een notaris. Deze inschrijving / registratie biedt de koper bescherming tegen rechtshandelingen en rechtsfeiten, die zich na de dag van inschrijving hebben voorgedaan, zoals vervreemding, bezwaring, verhuur, faillissement of onder bewindstelling. Deze inschrijving heeft slechts effect indien de juridische levering (eigendomsoverdracht) binnen zes maanden na de inschrijving zal plaatsvinden. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informatie over de kosten bij de notaris waar de verkoopovereenkomst gepasseerd gaat worden.

De Wet Identificatie bij dienstverlening

Deze wet verplicht ons om opdrachtgevers te identificeren aan de hand van een geldig paspoort, een Nederlands rijbewijs of een verblijfsdocument. Kopieën van deze document(en) dienen bij de koopakte te worden gevoegd.