IN DE VERKOOP

Vraagprijs
€ 215.000 k.k.

Glenn Millerstraat 20
6836 DV Arnhem

Al met al een hoop ruimte.

Eengezinswoning met zonnige, besloten, onderhoudsvriendelijke tuin, berging en veranda.

Woning impressies


 

Omschrijving


Een woning waar iedereen zou kunnen wonen….

Bieden vanaf……
Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs van € 215.000,-. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

Omschrijving

Een ruime, goed onderhouden eengezinswoning met zonnige, besloten, onderhoudsvriendelijke tuin, berging en veranda.
De woonkamer is tuingericht en heeft een prettige lichtinval. De moderne open keuken aan de voorzijde van het huis is van alle gemakken voorzien.
De woning heeft naast een badkamer met toilet op de 1e verdieping nog 3 slaapkamers. Dan door naar de 2e verdieping . Op deze verdieping van ongeveer 30 m² is op de voorzolder de plek voor cv, wasmachine en droger. Verder is het geheel afgetimmerd en zijn er 2 kamers gemaakt. Op dit moment is er één kamer ingericht als kantoor. De andere kamer aan de achterzijde van de woning is een kamer met dakkapel. Boven deze kamers is er nog een vliering (bergzolder) en is toegankelijk middels een vlizo trap. Het huis is gebouwd in 1989 en heeft nu een energielabel C.

Indeling

Beganegrond:

Entree, ruime hal met toilet, meterkast (6 groepen). Trapopgang naar verdieping. Woonkamer met toegang naar zonnige tuin (W-N-W).
De open keuken aan de voorzijde van de woning met diverse inbouwapparatuur o.a. 5 pits gaskookplaat w.o. één wokbrander, koel/vriescombinatie (Samsung +/- 1 ½ jaar oud), Belion elektrische oven, Bosch vaatwasser (+/- 2 ½ jaar oud), mechanische afzuiging en afzuigkap met afzuiging naar buiten en twee spoelbakken.
Mooi aangelegde tuin met terras, schuur en fraaie veranda. De tuin is ongeveer 5 meter breed en 12 meter diep.

1e Verdieping:

Op de verdieping een overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 12 m², 11 m² en 8 m² . Een moderne badkamer met ruime douche cabine, 2e toilet, dubbele wastafel en voldoende bergruimte.

2e Verdieping:

Op deze verdieping is er een voorzolder met aansluiting wasmachine en droger en de cv installatie.
De overige ruimte is verdeeld over 2 kamers. De kamer aan de voorzijde is nu in gebruik als kantoor. De ruime kamer aan de achterzijde met dakkapel en wastafel is in gebruik als “klus” ruimte.
Boven deze kamers is er nog een vliering (bergzolder) en is toegankelijk middels een vlizo trap.
Al met al een hoop ruimte.

Bijzonderheden

• Energie label C
• Vloerverwarming begane grond.
• Overal dubbel glas
• Goed onderhouden huis. Zowel binnen als buiten w.o. schilderwerk.
• Nefit CV ketel (+/- 3 jaar oud, eigendom).
• Tuin grotendeels op het westen. Dus als de zon schijnt…..genieten maar.
• Mocht u uit de zon willen zitten dan is er nog een fijne overdekte veranda (2.87m x 3.00m).
• Mooi aangelegde, onderhoudsvriendelijke achter tuin met terras en achterom.
• Ook nog een elektrisch zonnescherm 5m breed en uitval 2,5 meter
• Meterkast 6 groepen.
• Houten schuur in tuin (2.65m x 2.87m)
• Gelegen aan rustig woonerf
• Voldoende parkeergelegenheid.
• Op 2e verdieping technische ruimte met aansluiting wasmachine en droger en de cv ketel
• Nabij uitvalswegen, dicht bij het NS station en openbaar vervoer.
• Ligging tuin W-N-W.
• Basisscholen op 300 meter.
• Aanvaarding in overleg.

Ligging, wijk en voorzieningen

Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke wijk aan een rustig hofje en omgeven door groen en dichtbij het recreatiegebied ´de Rijkerswoerdseplassen” en het op korte afstand gelegen “Stuitbos” en het park Lingezegen.
Vlakbij zijn tal van voorzieningen waaronder het compleet vernieuwde wijkwinkelcentrum Rijkerswoerd,
diverse kinderdagverblijven en scholen. Verder vindt u in de omgeving tal van sportverenigingen, parken, bossen en het overdekte winkelcentrum Kronenburg.
Al met al een prima plek om te wonen en recreëren.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen

De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer prima. Het centrum van Arnhem en het station Arnhem – Zuid bereikt u per auto in ongeveer 10 minuten. Ook de snelwegen A 325, A15 en A50 zijn uitstekend te bereiken. Er is voldoende en gratis parkeer gelegenheid vlakbij de woning.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Arnhem, sectie AE, Perceel 1113

Bezichtigingen en nadere informatie
Indien u naar aanleiding van deze informatie vragen heeft of de woning vrijblijvend wenst te bezichtigen, neemt u dan contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.

Belangrijk

Let op, hieronder staat belangrijke informatie die van toepassing is op deze brochure of meer in het algemeen. Deze informatie is nuttig en wij raden u aan het te lezen.

Algemene informatie

Onderzoeksplicht koper

Deze vrijblijvende aanbieding beoogt géén uitputtende lijst te geven met betrekking tot de mogelijk aanwezige kenmerken of gebreken van de woning. De vermelde informatie is verkregen van opdrachtgever en uit eigen waarnemingen ter plaatse en heeft als bedoeling om de koper zo volledig te informeren.

Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust op de koper van een woning een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of het object de eigenschappen zal bezitten om te voldoen voor het gebruik dat hij van de woning zal maken. Het verdient dan ook aanbeveling om (een) ter zake deskundige(n) (makelaar, bouwkundige, etc.) in te schakelen. Indien koper besluit om niet tot inschakeling van een deskundige over te gaan, komen eventuele gevolgen hiervan volledig voor zijn rekening.

Onderhoud

Indien in de projectinformatie de onderhoudstoestand is beschreven behelst, deze slechts een globale omschrijving van de woning. De informatie berust deels op door derden aan ons verstrekte gegevens. Hoewel wij deze informatie met de grootst mogelijke zorg hebben verwerkt, aanvaarden wij ten aanzien van de juistheid ervan géén enkele aansprakelijkheid. Indien u twijfelt aan de bouwkundige staat van een woning, dan adviseren wij u een bouwkundige in te schakelen.

Plattegrond(en)

Een plattegrond is vrijwel nooit gelijk aan de werkelijke situatie. Dit kan onder meer het gevolg zijn van bewerking op de computer of uitgevoerde bouwkundige wijzigingen. Plattegronden en andere tekeningen die mogelijk van deze projectinformatie deel uitmaken, dienen uitsluitend ter indicatie van de indeling en de oppervlakten.

Koopakte

De koopakte wordt opgesteld door verkoper op basis het model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Financieringsvoorbehoud

Indien in de koopovereenkomst een financieringsvoorbehoud wordt opgenomen, dan kan deze worden ingeroepen, tenzij anders overeengekomen, tot vier weken na datum van het eerst tot stand komen van de overeenkomst. Indien u vragen heeft over de financiering van de aankoop van een woning beantwoorden wij deze graag.

Bankgarantie of waarborgsom

De koper dient altijd een bankgarantie of waarborgsom te stellen. Deze bedraagt altijd 10% van de koopsom en moet binnen vijf werkdagen na het verloop van het financieringsvoorbehoud in het bezit zijn gesteld van de in de koopovereenkomst genoemde notaris.

Vrijblijvende aanbieding

Hoewel deze projectinformatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan het zijn dat er fouten zijn gemaakt, waardoor de informatie onjuist of onvolledig is. Voor de aanwezigheid van fouten of onvolkomenheden aanvaarden aanbieder en/of ons kantoor en/of onze opdrachtgever géén enkele aansprakelijkheid. Indien u een fout of onvolkomenheid in deze brochure aantreft verzoeken wij u dat ons te melden, zodat deze kan worden verbeterd. Wij behoudens ons het recht voor om deze projectinformatie op ieder moment en zonder opgaaf van redenen te wijzigen.

Alle verstrekte informatie dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze projectinformatie is geheel vrijblijvend, tenzij schriftelijk anders aangegeven. Een koopovereenkomst komt pas dan tot stand indien de verkoper een door koper gedaan koopvoorstel heeft geaccepteerd. Door het doen van een bod gelijk aan de vraagprijs ontstaat dus géén koopovereenkomst.

Koop onroerende zaken en aanneming van werk

Op grond van het Burgerlijk Wetboek Boek 7 artikel 2 kan de koopovereenkomst van een woning of appartement nog slechts schriftelijk worden aangegaan. Een door beide partijen getekende koopovereenkomst of afschrift hiervan moet aan de koper ter hand worden gesteld. De koper heeft dan vanaf de dag er op volgend 0.00 uur, 3 werkdagen het recht de koop te ontbinden. In het weekend of op feestdagen wordt er anders geteld.

Daarnaast heeft de koper het recht de (voorlopige -) koopovereenkomst in te (laten) schrijven in de openbare registers. Gedurende de bedenktijd kan dit slechts wanneer de akte is opgesteld en mede ondertekend door een notaris. Deze inschrijving / registratie biedt de koper bescherming tegen rechtshandelingen en rechtsfeiten, die zich na de dag van inschrijving hebben voorgedaan, zoals vervreemding, bezwaring, verhuur, faillissement of onder bewindstelling. Deze inschrijving heeft slechts effect indien de juridische levering (eigendomsoverdracht) binnen zes maanden na de inschrijving zal plaatsvinden. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informatie over de kosten bij de notaris waar de verkoopovereenkomst gepasseerd gaat worden.

De Wet Identificatie bij dienstverlening

Deze wet verplicht ons om opdrachtgevers te identificeren aan de hand van een geldig paspoort, een Nederlands rijbewijs of een verblijfsdocument. Kopieën van deze document(en) dienen bij de koopakte te worden gevoegd.