AANKOOPBEGELEIDING


Er staan op dit moment veel huizen te koop. Wij van Tigchelaar Makelaardij houden voor u precies bij wanneer en tegen welke prijs een huis in ons werkgebied in de verkoop komt. Hier kunt u uw voordeel mee doen. Huizen die langer dan 3 maanden te koop staan bieden volop kansen om stevig over de prijs te onderhandelen. De druk om te moeten verkopen is in veel gevallen hoog. Als een woning lang te koop staat kan het verschil tussen vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs wel 10 tot 30% lager worden.

Voordat wij de onderhandelingen ingaan, zullen wij eerst een objectief waarde oordeel geven. Als de woning 5 jaar of ouder is adviseren wij u een bouwkundige aankoop keuring te laten verrichten. Dit rapport wordt gebruikt bij de onderhandelingen en u weet gelijk hoe het huis er bij staat. Wij onderhandelen net zolang voor u tot de laagst mogelijke prijs bereikt is.

Onze bemiddelingskosten zijn afhankelijk van de geleverde prestatie. Wj berekenen 10% over het verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs exclusief btw, met een minimum van € 999,- exclusief btw.

lndien u wenst te annuleren na het verstrekken van de opdracht en voor bezichtiging ( bijvoorbeeld omdat de desbetreffende woning net is verkocht) dan brengen wij u € 100.- annulerings- en administratiekosten in rekening. Als u hier belangstelling voor heeft neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.